People Work Service

Naast werk ook opzoek naar huisvesting?

VERZORGDE HUISVESTING

Zoek je naast werk ook woonruimte. Bij peopleworkservice bemiddelen we ook in huisvesting. Wij bieden plek in onze ruime gezinswoningen waar je samenwoont met meerdere arbeidsmigranten.

People Work Service bezit een aantal woonlocaties in de omgeving van Gemert, Uden, Veghel, Den Bosch en Eindhoven. De woningen staan in een prettige, veilige omgeving en vaak in de buurt van de locatie waar jij gaat werken. Wij hebben diverse gezinswoningen beschikbaar voor uitzendkrachten die huisvesting zoeken. Als jij in één van onze woningen intrekt, kom je terecht in een modern ingericht huis, netjes onderhouden en voorzien van de voorzieningen voor een prettige thuisomgeving om te wonen en leven. Daarnaast kun je gebruik maken van het gratis wifi-netwerk. Om ervoor te zorgen dat iedere bewoner fijn en veilig woont, hebben wij regels opgesteld en wordt er regelmatig gecontroleerd voor het welzijn van iedereen.

 

SNF GECERTIFICEERD HUISVESTING

Goede huisvesting is belangrijk voor het welzijn en de motivatie van een uitzendkracht. Wij bieden de mogelijkheid om jouw huisvesting in Nederland via People Work Service te regelen. Alle woningen van People Work Service voldoen aan de normen van de Stichting Normering Flexwonen. Dit wil zeggen dat wanneer je via ons huisvesting wil, je op een een plek terecht komt waar alles aan de eisen en veiligheid voldoet. En hierdoor waarborgen wij de kwaliteit van huisvesting voor arbeidsmigranten. 

 

VERVOER NAAR WERK

Je deelt een gezinswoning met andere arbeidsmigranten die voor Peopleworkservice werken, bij dezelfde opdrachtgever of een opdrachtgever in de buurt. Zo bouw je in korte tijd ook een sociaal leven op in Nederland en kun je met elkaar mee naar werk reizen.

Wij streven naar een maximale reistijd van een half uur tot een uur. Een korte reistijd draagt namelijk positief bij aan de motivatie van onze uitzendkrachten. Wanneer het werk nabij gelegen is stellen wij onze fietsen beschikbaar. In veel gevallen zul je dan 5 tot 15 minuten naar werk fietsen.  Indien het werk verder weg gelegen is zul je worden opgehaald door een van onze chauffeurs in een van onze busjes of auto’s.

Ook is het mogelijk om met een eigen auto naar werk te gaan. In dat geval betalen we vaak een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

 

Ben je enthousiast geworden? Maar staat er momenteel geen geschikte vacature voor jou erbij? Schrijf je dan in en dan kijken wij samen met jou mee.