People Work Service

Opzoek naar een baan?

Vind jouw baan binnen een paar stappen

Soliciteer op een vacature

Zit er een leuke vacature tussen? Solliciteer direct! Zodra we je sollicitatie binnen hebben nemen we contact met jou op.

  Kennismakingsgesprek

  Wij bespreken graag jouw ambities en wensen in een persoonlijk gesprek. Is het gesprek voor beide positief verlopen? Dan stellen we je voor bij de opdrachtgever

   Naar de opdrachtgever

   Vervolgens plannen wij een afspraak bij de opdrachtgever. In dit gesprek kun je bespreken of het bedrijf bij je past en wat je kan verwachten. Is het een match? Dan kan je gelijk aan de slag.

    We doen het niet alleen, we doen het samen

    Je bent als uitzendkracht bij ons in goede handen. Wij bieden jou een comfortabele plek aan om te wonen en regelen ook de zorgverkering. Is er vervoer nodig met betrekking tot woon/werk verkeer of hulp bij het aanvragen van een BSN, Digid of de covid vaccinaties? Geen probleem, wij zorgen ervoor.

    Het is belangrijk dat al onze uitzendkrachten zich thuis voelen en weten bij wie ze terecht kunnen, daarom krijgt iedereen die bij ons start één vast aanspreekpunt.  Uiteraard streven wij naar een schoon en veilige omgeving voor al onze uitzendkrachten. Want in deze tijd is het nog belangrijker om elkaar te helpen.  “We doen het niet alleen, we doen het samen”

    Dynamische wereld van nu zorgt voor een grote verandering in de arbeidsmarkt, loopbaanbegeleiding vanuit People Work Service kan hierbij helpen.

     

    In de tijd waarin we nu leven is de arbeidsmarkt erg dynamisch en de vraag van consumenten verandert met de dag. De vastigheid van vroeger is verdwenen en de wendbaarheid van de medewerker neemt toe. Hoe hou jij je staande in deze onzekere tijd? En wat houdt dat in voor jou loopbaan en dus voor jou toekomst? Wij zijn benieuwd wie jij bent en gaan dan ook graag het gesprek met jou aan. Om vervolgens samen met jou op zoek te gaan naar een baan waar jij gelukkig van wordt.

     

    Ben je enthousiast geworden? Maar staat er momenteel geen geschikte vacature voor jou erbij? Schrijf je dan in en dan kijken wij samen met jou mee.